- Kiełbasa z karpia
- Filety w pietruszkowej panierce
- Karp z masłem ziołowym i ziemniaczkami
- Leczo z karpia
- Karp z piernikiem w sosie z czerwonego wina
- Karp po chińsku
- Karp w śmietanie czosnkowej
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
Zobacz video-przepisy przygotowane m.in. przez Piotra Kucharskiego, Beatę Śniechowską, Michała Czekajło, Zbigniewa Koźlika.
zobacz
ZOBACZ
ZOBACZ
ZOBACZ
Zobacz jak filetować karpia, jesiotra, suma, szczupaka. Niebawem kolejne video-porady.
zobacz
Artykuły i porady kulinarne
czytaj więcej >
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015